Pojdi na: content | sidebar

ARTIM - Proizvodnja elektrike iz biomase - partnerji:

 

Artim d.o.o.

biomasa artim

Artim d.o.o. ima že 10 letno tradicijo na področju lesne biomase in obnovljivih virov energije. Imamo preko 200 referenc s kotli na lesno biomaso in solarnim termalnim ogrevanjem. Ponujamo kotlovnice na lesno biomaso moči od 10 kw do 10 MW na lesne sekance ali pelete, ORC enote in naprave SPTE na lesno biomaso.

Ogrevanje na lesno biomaso ARTIM - reference>>

 

GB Consulting - Europe

kogeneracija GB

 

 

 

fuel research centre

 

 

orc odpadna toplota

GB Gasifire Europe je skupaj s partnerskim podjetjem IE India Ltd. - vodilno podjetje na področju biomasne kogeneracije in procesne tehnologije v Indiji in Aziji. IE India Ltd. ima več kot 20 letne izkušnje na področju rešitev „Biomass to Energy“.

GB Gasifire Europe in GB Consulting zagotavljata raziskave in razvoj na področju uplinjanja lesne in vse ostale biomase. Zagotavljata tudi proizvodnjo in prodajo uplinjevalne tehnologije za evropsko in ameriško tržišče.

 

GB Consulting v sodelovanju z RCFG*(Research Centre for Fuel Generation), ki je del firme Plasma Energy (P) Ltd., dobavlja in zastopa tehnologijo procesiranja sintetičnega goriva, dobljenega s procesom katalitične depolimerizacije - Polyfuel® (tekoča zmes ogljikovodikov, ki so zmes bencina, diesla in kerozina).

Inovativna tehnologija uvaja nov visok ekološki standard predelave odpadne plastike in avtomobilskih gum, z okolju prijazno tehnologijo. Od leta 2005 je postavljenih že več kot 80 referenc v Indiji in nekaterih drugih državah.

 

ElectraTherm je vodilni proizvajalec manjših ORC naprav za proizvodnjo elektrike iz odpadne toplote in geotermalnih izvorov. ORC Green Machine deluje z odpadno toploto temperature od 77 - 116 C°. Daje nam lahko od 20 - 65 kW električne energije brez emisij. Enostavna postavitev - naprava je kontejnerke izvedbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kontakt: COGENERA, Artim, razvoj in projektiranje d.o.o, Virmaše 210, 4220 Škofja Loka, Slovenija
040 427 173, rado.irgl(at)artim.si

Return to top